You are hereFOTÓPÁLYÁZAT

FOTÓPÁLYÁZAT


A Kelemen Lajos Műemlékvédő Társaság fotópályázatot hirdet

Épületszobrászat fotós szemmel címmel.

A pályázat témájának leírása

A beadott fényképek kizárólag Kolozsvár területén található műemlék épületeken levő szobrászati alkotásokat ábrázolhatják (a Házsongárdi temetőben levő síremlékek, épületek kizárva). A kolozsvári műemlékek jegyzékét meg lehet találni a KLMT honlapján www.klmt.ro

Egy pályázó legtöbb 5 darab digitális fényképpel pályázhat, kizárólag függőleges beállítású felvétellel az alábbi paraméterek szerint: 20x30 cm formátumban, 300 dpi felbontásban és jpg kiterjesztéssel. A fényképek neve a következő képpen legyen elmentve:fotósneve_01.jpg

Leadási határidő 2014 július 31

A fényképeket a következő címre várjuk office@klmt.ro

A pályázónak mellékelni kell egy Word dokumentumot a fényképek leírásával a következő minta szerint:  fotósneve_01.jpg – az épület műemlék kódja, az épület leírása, a jelentkezési lapot és nyilatkozatot.

A nyilatkozatot kötelező eredetiben postai úton is benyújtani a KLMT címére.

400084 Cluj-Napoca

str. M. Kogălniceanu nr. 23 (Farkas utca 23 szám)

A kiválasztott legjobb 40 darab fényképből kiállítást szervezünk a Kolozsvári Magyar Napok alkalmából, 2014 augusztusában a Szabók bástyájában (Bethlen bástyában).

A jelentkezéssel kapcsolatos további feltételeket megtalálja a KLMT honlapján: www.klmt.ro A nyilatkozat, valamint a jelentkezési lap letölthető a honlapról.

A pályázat elbírálására augusztus elején kerül sor.

Az eredményt a honlapon közöljük.

CsatolmányMéret
jelentkezesi lap.doc503.5 KB
nyilatkozat.doc508 KB

  • English
  • Magyar
  • Română

Virtuális séta

Támogatók

 

 

 

 

 

 

 

Primaria Cluj