You are hereFotópályázat

Fotópályázat


A Kelemen Lajos Műemlékvédő Társaság és a Kolozsvár Társaság közösen fotópályázatot hirdet  a

 

“Fogadjuk örökbe a 700 éves Kolozsvárt!” keretében

 

Kolozsvári homlokzatok“ címmel.

 

A pályázat témájának leírása

A beadott fényképek kizárólag Kolozsvár történelmi belvárosában található műemlék épületek homlokzatát ábrázolhatják. A kolozsvári műemlékek jegyzékét meg lehet találni a KLMT honlapján www.klmt.ro

 

Két kategóriában várjuk a jelentkezőket:

- 20 éves korig

- 20 év felett

 

Amatőr és profi fotósok egyaránt benevezhetnek. Egy pályázó legtöbb 5 darab digitális fényképpel pályázhat az alábbi paraméterek szerint: 30x40 cm formátumban, 3000 dpi felbontásban és jpg kiterjesztéssel. A fényképek neve a következő képpen legyen elmentve: fotósneve_01.jpg

 

Leadási határidő 2016. július 15.

 

A fényképeket a következő e-mail címre várjuk: laciesgyongyi@yahoo.com , postán vagy személyesen a Kolozsvár Társaság székhelyére: Kolozsvár, Piata Unirii (Főtér) nr. 22. 10:00 és 14:00 óra között.

Tel: 0264 592187

 

A pályázónak mellékelni kell egy Word dokumentumot a fényképek leírásával a következő minta szerint:  fotósneve_01.jpg – az épület leírása, valamint az épület műemlék kódja a jelentkezési lapot és nyilatkozatot (aláírva és beszkennelve).

 

A kiválasztott legjobb 40 darab fényképből kiállítást szervezünk a Kolozsvári Magyar Napok alkalmából, 2016 augusztusában a kolozsvári Magyar Főkonzulátus előcsarnokában.

 

A kiírás megtalálható a KLMT honlapján: www.klmt.ro és a Kolozsvár Tarsaság honlapján: www.kolozsvartarsasag.com . A nyilatkozat, valamint a jelentkezési lap letölthető a honlapokról.

 

A pályázat elbírálására augusztus elején kerül sor, az eredménythirdetésre pedig a kiállítás megnyitóján.

 

Sok sikert kívánunk mindenkinek

CsatolmányMéret
jelentkezesi lap.doc178 KB
nyilatkozat.doc184 KB

  • English
  • Magyar
  • Română

Virtuális séta

Támogatók

 

 

 

 

 

 

 

Primaria Cluj