You are hereKözgyűlés és díjátadás

Közgyűlés és díjátadás


A Kelemen Lajos Műemlékvédő Társaság kedden, január 13-án választmányi gyűlést tartott, amelyen a jövő évi munkatervet beszélték meg.

A két legközelebbi tevékenység a tisztújító közgyűlés és a Kelemen Lajos-díjak átadása lesz. A tisztújító közgyűlésre előre láthatóan március 7-én szombaton fél 11-kor kerül sor Essig Klára akvarell-kiállításával összekötve. A közgyűlés alkalmával megkezdődik a tagság újbóli számbavétele és a tagkönyvek cseréje. Előre láthatóan tiszteleti tag választására is sor kerül. Az alkalmas helyszín biztosításáról még tárgyalás folyik, kellő időben közöljük.

A Kelemen Lajos műemlékvédelmi díjat az idén harmadik alkalommal osztjuk ki. Ennek időpontja nagy valószínűséggel a műemlékvédelmi világnapot megelőző nap délutánja, vagyis április 17. (kb. 17, 30 óra) lesz. A helyszín kiválasztása még folyik.

Egyben jelezzük, hogy társaságunk Brassói fiókegylete március 17-én 14 órakor Brassóban Mattis Teutsch János-emléktáblát fog leleplezni. Az ünnepségen társaságunk elnöke is jelen lesz.

                                                                        A KLMT választmánya

  • English
  • Magyar
  • Română

Virtuális séta

Susţinători

 

 

 

 

 

 

 

Primaria Cluj